Hirdetés

De Hard: Year One - Bruce Willis szerepe több lesz egy cameónál

|

Hirdetés

Azóta röppennek fel az újabb és újabb spekulációk, mióta Len Wiseman (Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed, Underworld filmek) bejelentette, hogy jön a Drágán add az életed előzmény, a Die Hard: Year One, amelyben a fiatal John McClane életébe nyerhetünk betekintést, a tervek szerint 1979-ben, New York City-ben járva, miközben az idős McClane is beköszön egy-egy jelenetben, vagyis előre és hátra utazunk az időben. Később Willis is elismerte, hogy részese lesz a projektnek, de hogy milyen mértékben, arról senki sem nyilatkozott, a pletykák viszont egy cameo-t rebesgettek.

die-hard-main

A Slashfilm azonban interjút készített a rendezővel és Wiseman elárulta, hogy Willis nem csupán egy-két jelenet erejéig bukkan majd fel, ennél sokkal fontosabb szerepet kap majd. A múltban és a jelenben egyaránt zajlanak majd az események és a régi történések kihatással lesznek a jelenbeli dolgokra. Wiseman szerint afféle előzmény/folytatás hibridről van szó, amelyhez foghatót korábban még nem látott és nagyon más lesz, mint az előző filmek.
live-free-or-die-hard-519e9953ce87f
A Die Hard: Year One történetében fontos szerepet kap majd McClane és Holly kapcsolata is, elvégre azt még sohasem láthattuk szárba szökkenni, ezért a rendező szeretné bemutatni, hogy mikor találkoztak először és hogyan jöttek össze. Holly Gennaro-t Bonnie Bedelia megformálásában utoljára a második részben láthattuk, azonban Wiseman nem nyilatkozott róla, hogy a színésznő visszatér-e a szerepben.
bonnie-bedelia-as-holly-gennero-mcclane-in
A Die Hard: Year One a kapcsolat mellett egyúttal rávilágít majd arra is, hogy John McClane miképpen lett az a megkeseredett alak, akit a legelső Die Hard elején megismertünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.