Hirdetés

Első hivatalos képen Domino a Deadpool 2-ből

|

Ryan Reynolds lerántotta a leplet a film egyik új mutánsáról.

Hirdetés

Gőzerővel zajlik a jövő nyárra kitűzött Deadpool 2 forgatása Vancouverben, így csak idő kérdése volt, hogy mikor rántják le a leplet valamelyik újdonsült karakterről. Josh Brolin Cable-ként még várat magára, hiszen a nagyobb durranás mégiscsak ő, így elsőként a Zazie Beetz által alakított Domino került sorra, akiről Ryan Reynolds (ki más?) osztotta meg a legelső hivatalos képet. 

Hirdetés

Domino mutánsképessége igen különleges: képes telekinetikus úton befolyásolni a körülötte történő véletlen eseményeket, így például képes elérni, hogy nagyobb szerencséje legyen, vagy épp az ellenfélre tud balszerencsét hozni. Beetz eddigi szerepeiben megmutatta, hogy remekül tudja ötvözni a komikus szellemességet és a drámai sebezhetőséget egyszerre, ami többek között valószínűleg jó választássá tette ehhez a karakteréhez.

A Deadpool 2 2018. június 1-én debütál, további főszerepekben Leslie Uggams (Vak Al), T.J. Miller (Cserkész), Morena Baccarin (Vanessa), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó) és Stefan Kapicic (Kolosszus hangja). A rendezői széket David Leitch foglalja el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.