Hirdetés

Elhunyt egy kaszkadőr a Deadpool 2 forgatásán

|

Tragédia a munkálatok során.

Hirdetés

Óriási tragédia sújtja a Deadpool várva várt második részének forgatását, ugyanis a minap egy női kaszkadőr életét vesztette egy motorkerékpárt igénylő mutatvány felvétele során. A film jelenleg Vancouver városában forog, a rendkívül szomorú jelentést pedig a város rendőrsége erősítette meg Twitteren és a honlapján keresztül. 

Hirdetés

Mint kiderült, a Domino karakterét alakító Zazie Beetz egyik meg nem nevezett kaszkadőrével történt a baleset, miközben egy jelenetet vettek fel vele a Jack Pool Plaza nevű téren. A szemtanúk szerint a hölgy a járműjével megpördült a levegőben, mielőtt berepült volna egy épületbe, áttörve annak ablakát. Két héttel korábban láttak netvilágot az első forgatási lesifotók a Deadpool 2 kapcsán, melyeken láthattuk, ahogy egy Domino kosztümöt viselő hölgy fekete Ducatival járja az utcákat, így vélhetően ugyanezeken a felvételeken történt a tragédia.

"Mélységes szomorúság tölt el bennünket a reggel történt baleset miatt a Deadpool 2 forgatásán. Imádkozunk értük és kitartást kívánunk a családnak, barátoknak és a stábtagoknak ezekben a nehéz időkben."

- olvasható a 20th Century FOX hivatalos közleményében, amint részvétüket fejezték ki a kaszkadőr hozzátartozóinak és kollégáinak. A nyomozás és a baleset pontos körülményeinek vizsgálata jelenleg is tart, de arról nincs hír, hogy ez befolyásolja-e valamiben a munkálatokat. A nagy sikerű Deadpool folytatása a tervek szerint 2018. június 1-én debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.