Hirdetés

Deadpool 2 - Kábel is képregényhű marad

|

Hirdetés

A Deadpool sikere egészen példátlan, 135 millió dollárt keresett csak a nyitóhétvégéjén, mostanra pedig már a 700 milliót is átlépte világszerte. Nem csoda hát, hogy a folytatás már úton van, Tim Miller rendező pedig marad a jól megérdemelt székében. A legtöbb folytatás (pláne ilyen sikeres előzménnyel) próbál még nagyobb és több lenni, ám sokszor éppen ebbe bukik bele. A Deadpool 2 azonban nem kíván ebbe a hibába esni, Miller szerint nincs szükség rá, hogy "nagyobb" legyen:

Nem hiszem, hogy a nagyobb jobb lenne. Egy olyan történetet mesélsz el, ami organikusan rezonál a karakterrel. Deadpool világában nem kell nagyra törnöd. Szerintem a film rajongóinak nem az effektek tetszettek leginkább. Azért szerették, mert van szíve, rengeteg humora és egy főszereplője, aki különbözik mindentől, amit valaha is láttak. [Ha nagyobban csinálnánk], akkor meghazudtolnánk a karaktert és azt, amit az emberek szeretnek benne.
Még augusztusban, jóval a Deadpool premierje előtt, Tim Miller elhintette, hogy Kábel talán csatlakozhat a folytatáshoz, amelyen már akkoriban is dolgoztak. A film végén pedig Ryan Reynolds visszatér egy utolsó jelenetre, amelyben elárulja, hogy Kábel valóban ott lesz a következő részben. Még ők sem tudják, hogy ki fogja eljátszani a karaktert, de azóta több színész is ajánlotta már magát a szerepre, köztük az Avatarból ismert Stephen Lang is. Amikor Millert arról kérdezték, hogy hallgat-e a rajongói tanácsokra és javaslatokra a karakter életre keltésével kapcsolatban, a rendező így felelt:
Persze, meghallgatom őket, de olyan dolog ez, hogy most republikánus vagy demokrata vagy? Ha van egy elképzelésed arról, hogy milyennek kellene lennie a kormánynak, akkor azokat a szavakat fogod meghallani, amelyek a te gondolataidat is támogatják. A képregények alapján van egy elképzelésem arról, hogy hogyan kellene Kábelnek kinéznie. De lehet, hogy valaki, az Iowa-i Des Moinesben egészen máshogy látja Kábelt. Lehet, hogy az ő elképzelése nem tetszik nekem. Talán meghallhatom az ötletét, de nem biztos, hogy meg is valósítom. Sőt szinte mindenki véleményére kíváncsi vagyok, de nem azért, hogy utat mutassanak előttem. Inkább a képregényeknél maradok és próbálom kitalálni, hogy mit szeretnek az emberek ezekben a karakterekben.
Rhett Reese és Paul Wernick írók visszatérnek a Deadpool 2 forgatókönyvéhez, Ryan Reynoldsszal pedig újfent találkozhatunk a lassan hozzánövő nagyszájú zsoldos szerepében. Arról egyelőre nincs megerősítés, hogy a film más sztárjait, Morena Baccarint, Gina Caranot, T.J. Millert és Brianna Hildebrandet láthatjuk-e a folytatásban, sőt még Miller rendezése felől sem érkezett hivatalos nyilatkozat. Szerintetek kiből lehetne jó Kábel?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.