Hirdetés

Liam Neeson a FOX kiszemeltje Kábel szerepére

|

A minap rávilágítottak arra, hogy nem akármilyen belső harc zajlik a stúdiónál: míg a FOX Neeson-t szeretné a szerepre, a rendezőnek más elképzelése van.

Hirdetés

A Deadpool 2 forgatása állítólag jövő év elején veszi kezdetét, így hamarosan meg kell hozni a végső döntést a legfontosabb castingok kapcsán. Az biztos, hogy Ryan Reynolds visszatér a nagyszájú zsoldos szerepében, de Kábel kilétét egyelőre homály övezi - ám egy új pletyka szerint a FOX az Oscar-jelölt színészt, az Elrabolva-filmek sztárját, Liam Neeson-t szeretné a karakter bőrében látni. 

Hirdetés

Nemrégiben kiderült, hogy A Wall Street farkasa, a Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza és az Argo mozik egyik sztárja, Kyle Chandler a legfőbb kiszemelt az időutazó mutáns szerepére, amit a Heroic Hollywood forrásai is megerősítenek, ám egyben állítják, miszerint őt csak Tim Miller rendező szeretné. Amikor egy rajongó megkérdezte, hogy mégis kit látna akkor a stúdió Kábelként, a portál nem titkolózott, hamar rávágták Liam Neeson nevét válaszként:

Ők Liam Neeson-t szeretnék, de Tim [Miller rendező] nem.  

Neeson nagyon logikus választásnak tűnik. Azok számára, akik annyira nincsenek képben a szóban forgó karakterrel, Kábel egy erőteljes, időutazó mutáns telepatikus képességekkel, aki egyben egy mesterlövész is. Általában egy idős, ősz hajú badass figuraként ábrázolják, Neeson pedig nagyon is illik erre a leírásra, különösen az utóbbi éveket tekintve. Könnyen belátható, miért ő a FOX legfőbb kiszemeltje, de másfelől azt is meg lehet érteni, miért nem akarja Miller: Ha Neeson kapja a munkát, talán rengeteg ember úgy nézne rá a mozivásznon, mint a fickó az Elrabolva-filmekből mutáns képességekkel. Mindkét fél szemszögével nehéz lenne vitába szállni, ezért megkérdezünk titeket: Ti kit szeretnétek Kábel szerepében látni a vélhetően 2018 elején érkező Deadpool folytatásban? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.