Hirdetés

A Deadpool 2 máris mozgásba lendült

|

Hirdetés

Tudtuk, hogy jön, tudtuk, hogy kihagyhatatlan, hogy ne folytassák, a Fox most már hivatalosan is bejelentette, hogy a Deadpool 2 úton van, az eredeti stábbal: Ryan Reynolds visszatér a lepcses szájú zsoldos szerepében, ahogy a forgatókönyvíró páros? Rhett Reese és Paul Wernick is, akik a szkriptet még jóval az első rész mozikba kerülése előtt kezdték meg. Eddig az első filmmel rendezőként debütáló Tim Miller volt kérdéses, aki VFX szakemberként volt ismeretes korábban és ő készítette David Fincher A tetovált lányának a főcímét, valamint a Thor: Sötét világ nyitányát is ő dirigálta, de most már ő is biztosan visszatér. [caption id="attachment_86290" align="alignnone" width="3000"]

Deadpool set Ryan Reynolds Tim Miller
Ryan Reynolds és Tim Miller a Deadpool forgatásán.[/caption] Annyi bizonyos még - de ez eddig sem volt kérdéses - hogy a folytatásban benne lesz Kábel, de a forgatókönyvről, vagy a történet egyéb részleteiről (értelemszerűen) még nem tudunk semmit. A Fox egyébiránt három Marvel film premierjét foglalta le az elkövetkezendő 2 évben: 2017. október 6, 2018. január 12 és 2018. július 13, ezek közül az egyik a Deadpool lesz, az első rész februári premierjéből kiindulva mi a januári dátumra tippelnénk. Vajon mi lesz a másik kettő? Az egyik ezek közül az éppen újfent elhalasztott Gambit mozi lehet Channing Tatummal, de vajon mi lehet a harmadik? X-Force, vagy egy újabb X-Men film?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.