Hirdetés

Pierce Brosnan lesz a meglepetés a Deadpool 2-ben?

|

Pierce Brosnan lehet a meglepetés befutó a Deadpool 2-ben debütáló Kábel szerepéért folytatott versenyben, de akár Ryan Reynolds nemezisét is alakíthatja végül a folytatásban.

Hirdetés

Talán csak egy ártalmatlan viccként indult Ryan Reynolds és Hugh Jackman erőltetettnek tűnő elszólása, miszerint Pierce Brosnan játszhatja majd Kábelt a Deadpool 2-ben, ám egyre több jel mutat arra, hogy mégis az egykori 007-es ügynök lehet a befutó a folytatásra. Ám hogy ne aludjon nyugodtan egy vérbeli mutáns rajongó, az még egyáltalán nincs kőbe vésve, hogy Brosnan valóban Kábelként jelenik-e meg, vagy esetleg a főgonoszt fogja megszemélyesíteni.

Hirdetés

A John Wick 2-vel turnézó David Leitch rendezőt a héten faggatták a Brosnan-ügy kapcsán, mire rejtélyesen csak ennyit tudott reagálni.

"Nem szerződtettük, még…"

Igen, az a "még" ott a mondat végén valóban arra enged következtetni, hogy Brosnan ott lehet a finalisták között, és ha Kábel szerepéről lecsúszna, akkor is maradna még tátongó lyuk, amit betömhetne. Kábel szerepére egyébként Stephen Lang és Ron Perlman is pályáztak saját bevallásuk szerint, úgyhogy egy biztos: nagyon nincs könnyű helyzetben a casting stáb, akármilyen döntést is hozzanak végül.

Ti minek örülnétek inkább, ha Brosnan Deadpool ellenlábasát vagy a képregény rajongók kedvencét, Kábelt alakítaná a folytatásban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.