Hirdetés

Deadpool X-Force tagokat verbuvál az új trailerben

|

Új trailer érkezett a Deadpool 2-höz, amiben nagyszájú hősünk összedobja saját szuperhőscsapatát, valamint arra is fény derült, hogy kit játszhat Julian Dennison.

Hirdetés

A következő hónapokat a szuperhősök fogják birtokolni. A Bosszúállók: Végtelen háborútól már csak egyetlen hét választ el minket és mivel a film igen érzelmesnek ígérkezik jól esik majd májusban a Deadpool folytatásán fellélegezni picit. A trailerekből már kiderült, hogy Wade Wilson le fogja tenni az X-Force alapjait azzal, hogy létrehozza a csapat egy kezdetleges változatát.

Hirdetés

Azért mondom, hogy kezdetleges mert a hivatalos X-Force filmben már kizárt, hogy ez legyen a végleges csapatfelállás, hiszen meglehetősen fura és noname karakterek alkotják jelenleg a gárda többségét. Egy új trailer most arra világít rá, hogy Deadpool miként állította össze a bagázst.

Az új előzetes talán azt is felfedi, hogy pontosan kit is alakíthat Julian Dennison, akit eddig csak "a kölyök" néven emlegettek. Most fény derült rá, hogy a valódi neve Russel és ez mindjárt spekulálásra sarkalta a rajongókat. Ha azt vesszük alapul, hogy a film karakterei a 80-as és 90-es évek Marvel képregényeiből származnak, akkor Russel simán lehet Russel Collins, másnéven Firefist, aki képes tüzet generálni.

A karakter először az X-Factor képregényekben bukkant fel, majd több csapatban is megfordult, köztük a New Mutantsban, az Acolytesban és a Mutant Liberation Frontban is. A trailerekben látott képességei alapján Dennison simán játszhatja "Rustyt", még akkor is, ha más szempontból nem igazán hasonlít képregényes mására, de ez amúgy sem gátolta a készítőket eddig sem.

A Deadpool 2 2018. május 17-én érkezik a mozikba David Leitch rendezésében. Főbb szerepekben Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin, T.J. Miller, Zazie Beetz és Julian Dennison.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.