Hirdetés

Egyedi módon vezeti fel a Deadpool 2 az X-Force filmet

|

Az elmúlt napokban nagyon megszaporodtak a Deadpool 2-vel kapcsolatos érdekesebbnél érdekesebb infók, itt van az egyik legújabb.

Hirdetés

Míg kezdetben hatalmas kockázatnak tűnt az önálló Deadpool film a maga 58 milliós költségvetésével, végül rengeteget hozott a 20th Century FOX konyhájára - nemcsak a legnagyobb bevételt hozó produkció lett az X-Men franchise-ban, de minden idők legsikeresebb R-besorolású mozija is 781,1 millió dollárral. Már beszámoltunk róla, hogy idén nyáron kezdődik az egyelőre számtalan kérdést övező második rész forgatása, amelyről a forgatókönyvért felelős páros árult el ismét néhány érdekességet.

Hirdetés

Az X-Force filmről először 2013-ban hallhattunk, akkoriban a Kick-Ass 2 rendezőjét, Jeff Wadlow-ot kérték meg, hogy hozza tető alá a Rob Liefeld képregényén alapuló mozi szkriptjét. A dolog végül annyit tolódott, hogy még most sem tudunk semmi konkrétumot, de az biztos, hogy sínen van és egyre közelebb az érdekesnek ígérkező produkció. A Collider utolérte Rhett Reese-t és Paul Wernick-et, a Deadpool forgatókönyvíróit, akik elárulták, hogy a nagyszájú zsoldos második filmje elő fogja készíteni az X-Force-t is.

"Felelősek vagyunk érte, hisz az X-Men univerzumában játszódik a filmünk. Szerintem nem fog csalódást okozni a rajongóknak a Deadpool 2, az X-Force felvezetése és még miegymás. Nem az a cél, hogy előkészítsük az X-Force mozit. Valószínűleg ez lesz, de nem ez a legfőbb feladat."

A Deadpool stáblista utáni jelenetében a címszereplő megerősítette, hogy a folytatásban bevezetésre kerül az időutazó mutáns, Kábel. Ő szintén tagja volt a szóban forgó csoportnak a képregényekben, akik a titkos küldetések közül is a csúnyábbakkal foglalkoznak, mint például gyilkosságok. Érkezik továbbá Domino, aki egyaránt része az X-Force-nak, így már csak karakterek tekintetében is meglesz a kellő felvezetés. Wernick azért megnyugtatott mindenkit, hogy továbbra is Deadpool-on lesz a hangsúly: 

"Sosem engednénk meg, hogy a farok csóválja a kutyát. El akarjuk mesélni a legjobb Deadpool történetet, amit csak tudunk. Viszont úgy gondolom, felelősségünk gondolni a nagyobb univerzumunkra a Marvel-hez hasonló módon, és elkezdeni a helyére rakosgatni a darabokat. Néhány ilyen filmet zsúfoltnak érzek, amit szinte fojtogat, hogy egyszerre tizennyolc különböző dolgot akar felvezetni; ezt a felelősséget ilyen mértékben el akarjuk kerülni. Utalunk néhány dologra, bemutatunk néhány karaktert, de egy Deadpool filmben Deadpool áll mindenki előtt."

A stúdió még semmi biztosat nem árult el az X-Force adaptációt illetően, és azt sem tudni, hogy Jeff Waldlow mennyire érdekelt azóta a projektben (vélhetően semennyire). A Deadpool 2 hamarosan induló forgatásával remélhetőleg több minden kiderül a filmről, illetve lassan annak is örülnénk, ha lehullana a lepel Kábel és Domino színészeiről. A folytatás egyelőre ismeretlen időpontban valamikor 2018-ban debütál. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.