Hirdetés

Deadpool - A rendező nyilatkozott a részletekről

|

Hirdetés

Ha még nem tettétek volna, nézzétek meg a Deadpool második trailerét (ha már láttátok, akkor is, magyar felirattal is!), majd térjetek vissza ehhez a cikkhez, ugyanis Tim Miller és a stábtagok nyilatkoztak a film részleteiről az Empire Magazine-nak a minap debütált előzetes kapcsán, amiket a Marvel Magyarország jóvoltából olvashattok az alábbiakban. Miller Negasonic Teenage Warhead-ről:  Azt hiszem, Deadpool azt kívánja, bárcsak többször befogná, mint ahogy azt teszi a filmben. Ő elég szarkasztikus. De, tudod, az egész hozzáállása olyan, mint egy elégedetlen tinié, aki azt hiszi, hogy Deadpool csak egy nagyképű f@sz. És ez az ő egész hozzáállása. Tényleg nem néma a filmben, vagy legalábbis némán goromba, mert egyszerűen nem veszi a fáradtságot, hogy részt vegyenek valamiben ezzel a seggfejjel. Ezek a személyisége alapjai: csendben megszégyenít, ítélkezik. [...] Azért választottuk őt, mert szerettünk volna egy tanítványt Kolosszusnak a filmben, és az írók meg én csak megszerettük a nevét. [...] Számomra olyan, mint a többi karakter a Marvel univerzumban, mint például Nitro, akinek az az ereje, hogy csak úgy felrobbannak a testrészei. Nem akartuk olyan egyszerűre, hogy "ó, fel tudok robbanni, szóval tudja irányítani a robbanás erejét. [...] Így tényleg csak felrobbantja az öklét, ahogy behúz egyet valakinek.

8jmN0Dh
Miller néhány szava Vanessa Carlysle, a.k.a. Copycat karakteréről, aki Wade Wilson nagy szerelme:  Van-e olyan dolog, hogy hagyományos kapcsolat? Mert azt hiszem, minden szerelem más. Amikor castingoltuk őt a szerepre, megint hűek maradtunk a képregényes eredetéhez, mert nagyon szerettem volna valakit, aki képes lépést tartani Wade-del, hisz tényleg kell ok ezeknek az embereknek arra, hogy szerelembe essenek. És ő annyira egyedi karakter, hogy túl egyedi lett. [...] Sok szempontból látni fogjátok a filmben, hogy ő sokkal erősebb [Wade-nél], és mindig is ez volt a cél. Szeretem a szupererős női karaktereket. És mellesleg, ahogy leszűrtük, a nők is szeretik. A szerelmi történet nagyon erős. Igazán erős.
nwQVBaD
Miller nyilatkozata Kolosszusról:  Harmadik felvonásban kaptunk egy nagy, öreg harcost Kolosszus személyében, ami nagyszerű. Mindig is az egyik kedvenc karakterem volt, már csak így vizuálisan is lenyűgöző. [...] És tényleg összeköt minket az X-Men univerzummal, ami jó dolog kis adagokban.
921331_1823245744568770_8309477036581044998_o
Az MMA harcosból lett színésznő, Gina Carano Angel Dust karakterét formálja meg. Miller eképpen beszélt róla:  Az ő képességei olyanok, mint a képregényekben - egy kicsit olyan, mint Hulk, hogyha dühösebb megugrik az adrenalinszintje, ez aktiválja a szupererejét. [...] Ha mérgesebb, annál nehezebb vele küzdeni, mert sokkal erősebb lesz. [...] Emellett méltatta Ginát, mint színésznőt, állítása szerint a kaszkadőrökre nem is volt szükség, mert amit csinált, nagyszerű volt.
HI5P9OZ
Leslie Uggams Blind Al karakterét alakítja a Deadpool-ban, Tim Miller róla is beszélt: Hasonló szerepet játszik, mint a képregényekben, de ott van néhány sötétebb szempontja is annak, amiért Deadpool-lal van, ezeket nem igazán fedezzük fel, de úgy gondolom, hogy nagyszerű lesz. [...] És Leslie... csak kib@szott elképesztő. Bármit megtenne, úgy értem, ha azt mondtuk "rendben van, Leslie, most mondd, úgy hangzik, mintha egy f@sz lenne a szádban, mire ő: úgy hangzik, mintha egy f@sz lenne a szádban. Nem volt korlátozás. Ő csak azt tette, ami szükséges volt, hogy egy nagy jelenetet forgassunk. Szeretem, az egyik kedvencem. Miller elmondta, hogy Blind Al és Deadpool közös jeleneteivel kezdték az egész forgatást és már akkor érezte közöttük a kölcsönhatást és a szeretetet. Úgy gondolja, hogy a filmben nagyon emberi jelenetek is lesznek közöttük.
KGhAhkb
Simon Kinberg, a film producere arról a helyről, ahol Wade Wilsont felruházzák különleges képességeivel:  Megtartjuk a titok egy részét, de most itt egy lehetőség: ez egy műhely, ahova Wade szívesen elmegy, hogy megpróbálják jobbá tenni az életét, de ezzel csak sokkal inkább megtörik. És ez egy nagy fordulópont a karakter számára a filmben.
OL4zLvc
Miller arról, hogy kivel eresztené össze még Deadpool-t:  Szeretném látni, hogy Deadpool összecsap Taskmasterrel, aki egy másik totálisan kib@szott badass Marvel karakter. De ha már a Fox családnál vagyok, szeretném, ha harcolna X-23-mal, a női Rozsomákkal. Rozsomák női klónja. Elég zavaros lehet, de csak azért, mert lány ellen küzdene - tudod, ő fiatal, a képregényekben mintegy 16 éves -, de roh@dt félelmetes lenne, ahogy egy fiatal lány rugdossa ki belőle a sz@rt. A Deadpool 2016. február 11-én jelenik meg hazánkban. Mennyire várjátok már?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.