Hirdetés

Érkezik a Deadpool animációs széria

|

Donald Glover kezei alatt készül a Deadpool animációs sorozat.

Hirdetés

Beletelt némi időbe, hogy összeálljon a Deadpool 2 forgatókönyve, stábja és megtalálják az új karaktereket alakító színészeket, de lassacskán minden feltétel teljesül ahhoz, hogy elkezdődhessen a forgatás. Jó hírünk van azok számára, akik beleszerettek a karakterbe, ugyanis nem csak a filmet lesz érdemes várni, hanem a közeljövőben érkező animációs sorozatot is, ami az FX-n lesz majd látható. Ami még ennél is szenzációsabb hír az az, hogy mindezért a Golden Globe-díjas Atlanta alkotói, Donald Glover és Stephen Glover fognak felelni, akik a showrunneri feladatok ellátása mellett forgatókönyvírói munkát is bevállaltak.

Hirdetés

A Marvel televíziós pragramjaiért felelős Jeph Loeb és Jim Chory szintén producerként figyelik majd a sorozatot, amelynek 10 epizódos első évadját 2018-ban láthatjuk a képernyőn. Nick Grad így nyilatkozott az FXX csatornahálózat nevében:

"Donald Glover egy elképesztően tehetséges és sokoldalú művész, aki azzal az intenzív és egyedülálló látásmóddal hozza el az egyelőre cím nélküli Deadpool sorozatot, amellyel az Atlantát is elénk tárta. A Légió sikerén felbuzdulva alig várjuk, hogy újra összefoghassunk a Marvel Television-nel és egy merész, megnyerő és teljesen egyedi új szériát hozhassunk létre."

Az izgatottságát Loeb sem tartotta vissza és ezekkel a szavakkal méltatta a projektet:

"Mi lehetne ennél is szórakoztatóbb? Deadpool, Donald és az FX. Ez a tökéletes kombináció a nagyszájú zsoldos számára! Izgatottak vagyunk, hogy az FX-el folytatott együttműködésünk, ami a Legióval kezdődött, tovább virágozhat egy olyan sorozat formájában, ami úttörő lehet a felnőtteknek szánt animációk között."

A Marvel és az FX partnersége eddig valóban látványos eredményeket hozott, Deadpoolból pedig sosem elég. Szerencsére az Atlanta alkotóinak személyében egy olyan kreatív csapat áll a sorozat mögött, akiknek komoly esélyük van arra, hogy hasonlóan jól ráérezzenek a karakter lényegére, mint ahogyan azt a 2016-os film tette. Alig várjuk a további részleteket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.