Hirdetés

Deadpool - Blind Al is csatlakozik

|

Hirdetés

A Deadpool készítői és színészei szintén előadást tartottak a 20th Century Fox paneljénél a Comic-Conon, így szépen csorognak a hírek a filmmel kapcsolatban. Ezek közül az egyik, hogy kiválasztották Leslie Uggams-ot (Nurse Jackie) Althea a.k.a. Blind Al szerepére. A színésznő a saját honlapján tette közzé a hírt. A képregényekben Blind Al egy ex-angol hírszerző volt, aki Amerika kapitány oldalán harcolt a II. Világháborúban. Alkalmanként együtt lakott Deadpoollal San Franciscóban, az ún. "The Deadhut"-ban (ez Deadpool denevérbarlangja gyakorlatilag). Amikor Wade Wilson még bérgyilkosként dolgozott (még az X-program előtt), az volt a küldetése, hogy ölje meg Blind Alt Zaire-ben, de végül mindenki mást megölt, csak őt nem. Miután Deadpoollá változott, elrabolta a nőt, és annak ellenére, hogy gyakorlatilag a foglya, ő az egyetlen személy, akiben képes megbízni. Már korábban volt hír, hogy a készítők keresnek egy 60 és 80 közötti afro-amerikai színésznőt egy szerepre, de eddig nem igazán volt világos, hogy kit is jelent ez pontosan, mert Blind Al a képregényekben fehér.

UpDown4615
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.