Hirdetés

Deadpool - Hatalmasat robbantott a kasszáknál a nagyszájú antihős

|

Hirdetés

Miközben Deadpool a 4. falat döngeti új filmjében, addig a mozik pénztárainál még ennél is nagyobb dolgokat visz véghez a Marvel képregényes karakter. A 20th Century Fox oltalma alatt készült nem mindennapi szuperhős kaland 150 millió dollárt hozott a házhoz, csak az Egyesült Államokban, a négy napos első hétvégéje alatt. Ezzel megdöntötte a legjobb februári nyitó hétvége rekordját, amelyet eddig a tavaly bemutatott A szürke ötven árnyalata vezetett 93 millió dolláros bevételével. Ezzel együtt a Deadpool tudhatja magáénak minden idők legjobb nyitányát, az R-es besorolású filmek kategóriájában, amit mostanáig a Mátrix - Újratöltve vezetett 91,7 millió dollárral. Mondanom sem kell, a legjobban kezdő R-es besorolású képregény adaptáció címét is kiérdemelte a nagyszájú antihős, lenyomva a korábbi csúcstartó 300-at (70,8 millió dollár). Ám a legérdekesebb, hogy a Deadpool lett a 20th Century Fox történetének legjobb hazai nyitóhétvégéjét produkáló filmje, maga mögött hagyva a Star Wars III: A Sith-ek bosszúját (108,4 millió dollár) is. Az egyedi karakter azonban nem csak a tengerentúlon hódít, hanem világszerte nagy sikernek örvend. Habár olyan országok is akadnak ahol betiltották, 61 piacra így is eljutott a film, ahol 125 millió dollárt termelt, így összességében 260 milliónál állt meg vasárnap estére. A Tim Miller által rendezett adaptáció csupán 58 millió dollárból készült el, így már az első hétvégéjén jócskán visszahozta az árát. Nagyon reméljük, hogy ez jelzésértékű lesz a stúdiók számára, akik ezután bátrabban mennek majd bele az R-es besorolású, őrültebb filmekbe is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.