Hirdetés

Deadpool hivatalosan is megkapta az R besorolást

|

Hirdetés

Abban az esetben, ha valaki még kételkedett volna benne, hogy a Fox nem egy kőkemény Deadpool adaptációt küld hamarosan a mozikba, most megnyugodhat, ugyanis a film hivatalosan is megkapta a legdurvább, R besorolású minősítés. A széles körben ismert képregényhőst így ugyanúgy láthatjuk majd a vásznon, mint a képregények füzetein: a rengeteg humor és a negyedik fal áttörése mellett (mely alatt azt kell érteni, hogy Deadpool folyton kiszól a filmből a nézők felé) tele lesz a film túlzott erőszakkal, erős, káromkodós nyelvezettel és szexuális tartalommal. Az még a jövő zenéje, hogy pontosan meddig is merülhettek el az írók és a rendező a brutalitás tengerében, de a marketing és az eddig megjelent előzetesek azt sugallják, hogy nem fogunk csalódni. A Tim Miller rendezésében készülő film február 12-én érkezik a mozikba. Főszerepben feltűnik Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand,T.J. Miller, Stefan Kapicic és Leslie Uggams.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.