Hirdetés

Deadpool is Bosszúálló lesz?

|

Hirdetés

Miután a moziban nagyon jól mutatkoztak be a Bosszúállók, ezért a képregények is 110 %-on pörögnek, bár a második film (Bosszúállók: Ultron kora) egy picit az elvárások (pénzügyileg és kritikailag is) alatt teljesített. A legújabb értesülések szerint, egy új képregényben, aminek a címe Avengers #0, van egy történet Deadpoolról, aki épp egy küldetésről tér vissza, amivel a Kapitány bízta meg és ezek után hivatalosan is megkapja a Bosszúállók tagsági kártyáját, ezzel biztosítva a helyét a csapatban. Korábban is volt már rá példa, hogy összeálltak Deadpoollal, de még soha nem nevezték Bosszúállónak. Talán ők tudnak valamit, amit mi nem? Ezt a filmes univerzumban továbbra is nehéz lenne megvalósítani, hisz Deadpool jogai a 20th Century Foxnál vannak az X-Menekkel együtt. Viszont ki tudja? Az új Marvel képregények már a jövő filmjeit készítik elő, még bármikor visszavásárolhatja a jogokat, vagy még akár közösen is dolgozhatnának a stúdiók egy the Earths mightiest heroes filmen. Kisebb fajta csodával érne fel, ha az összes Marvel hős egy fedél alá kerülne. Persze tudjuk, hogy a Disney-nek minden eshetőségre van terve. Lehet Deadpool igazából már szerepel a 8. fázisban, csak ügyesen titkolják. Amíg ez nem történik meg, addig be kell érnetek Deadpool saját filmjével (2016. február 12.) és a Bosszúállók következő küldetésével (2018 és 2019).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.