Hirdetés

Deadpool is tiszteletét teszi

|

Hirdetés

A 20th Century Fox hivatalosan is bejelentette, hogy mit mutat be a San Diegó-i Comic-Con paneljén, de egy kis logikával és az Entertainment Weekly új borítójával egyértelművé vált, hogy Deadpool is tiszteletét teszi. Ezt Ryan Reynolds is megerősítette. Új filmje, az Önkívület (Self/less) népszerűsítése közben kérdezték a színészt, hogy készen áll-e a Comic-Conra:

„Igen, készen állok. Már nagyon izgatott vagyok. Még csak egyszer voltam, de akkor is őrületes volt. Egy tonna jóakarattal és egy igazán nagyszerű filmmel érkezünk, szóval nagyon boldog vagyok.”
Ahogy sejtettük, Reynolds nem árult el részleteket, de azt már biztosan tudjuk, hogy Deadpool alkotója, Rob Liefeld elég sok érdekes dologgal készül. A karakter 24. évfordulója alkalmából 24 karaktervázlatot rejt el, nem csak a Convention Centerben, hanem San Diego egész területén, a történelmi Gázlámpás negyedben vagy néhány étteremben. Természetesen a vázlatok megtalálói nem maradnak jutalom nélkül. A panel programja még rejtély, de Tim Miller, a film rendezője alig 1 hónapja jelentette be, hogy a forgatás véget ért, tehát nagy valószínűséggel mozgásban is láthatjuk majd a nagyszájú zsoldost.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.