Hirdetés

Deadpool - Itt az előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

A tegnapi hangulatos kis teaser után itt van az első valamire való előzetes Deadpool koma ámokfutásához, amit már korábban a Comic-Conon is levetítettek. Mellesleg a korhatáros előzetes Conan OBriennél debütált, ahol emiatt az adás besorolását is megváltoztatták erre az egy estére. Annyi bizonyos, hogy a Deadpool szerepéért régóta harcoló Ryan Reynolds nemhogy lebontja, hanem egyenesen áttöri azt a bizonyos negyedik falat a mocskos szájú, mégis szórakoztató Wade Wilsonként. Egyelőre nehéz elképzelni, hogy ne legyen piszkosul szórakoztató az első filmes Tim Miller alkotása, amely 2016 februárjában érkezik majd, és az előzetes fényében rendkívül távolinak tűnik még az az időpont. Update #2: most már szinkronosan is megleshetjük Deadpool ámokfutását. Annyit előzetesen, hogy ez még nem a végleges szinkron, sem pedig szövegkönyv. Update: a Marvel Magyarországnak hála máris felirattal lehet élvezni Deadpool korhatáros baromságait. A korhatáros szinkronos változata: https://www.youtube.com/watch?v=pBHxrHiXVmk A korhatáros feliratos verziója: https://www.youtube.com/watch?v=IDWv37vka4U  PG-13 eredeti, amely végén felhívják a figyelmet, hogy nehogy véletlenül megnézzétek a korhatáros verziót: https://www.youtube.com/watch?v=ONHBaC-pfsk Korhatáros: https://www.youtube.com/watch?v=FyKWUTwSYAs  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.