Hirdetés

Deadpool káromkodásban is ász

|

Hirdetés

Marvel-filmek viszonylatában a Deadpool bizony sok mindenben élen jár. Erőszakos jeleneteivel, a negyedik fal konstans rombolásával, kikacsintásaival, agymenéseivel, unikornisaival, szexjeleneteivel, nagyon mókás Stan Lee-cameóval és természetesen a káromkodás-cunamival. Deadpool előszeretettel használ nyomdafestéket nem tűrő szavakat, amikor csak teheti beépít egyet-egyet a mondatába. Na de hányat? Mégis mennyit? Egész biztos, hogy pontosan ezen gondolkodtál kifele menet a moziból és abban is biztos vagyok, hogy a film közben elkezdted számolni, de félúton elvesztetted a fonalat. Egyet se bánkódj ha épp így történt, mert a Kids in Mind csapata fogta magát és összeszámolta. Csoportosította is őket, ahogy azt kell, így megtudtuk azt is, hogy a káromkodásnak mely fajtájából mennyi szerepelt a filmben.

deadpool-movie-reviews
Kb. 84-szer hangzott el az f-szócska és annak különböző variánsai 2 obszcén kézjelzés 21 szexualitásra történő utalás 34 trágár kifejezés 19 anatómiai kifejezés 8 enyhe obszcén kifejezés csúfolódások (name-calling) /itt nincs szám/ felkiáltások (pl.: shut-up, wow) 2 vallással kapcsolatos káromkodás 9 vallással kapcsolatos felkiáltás (Oh My God) Mindez persze inkább csak ahhoz képest jó termés, hogy Marvel-filmről van szó - összehasonlításképpen például a Ponyvaregényben 271-szer hangzik el az, hogy "fuck", úgyhogy van még hová fejlődniük Reynoldséknak a folytatásban. Erőszakosságot tekintve pedig, aki úgy gondolja, hogy ennél agresszívabb Marvel-produkció még nem készült, annak melegen ajánljuk a Punisher: War Zone című szintúgy nem túlzottan gyermekbarát darabot.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.