Hirdetés

Deadpool - Lassan haladnak a munkálatokkal

|

Egy ideje már várjuk, hogy megvalósuljon a különálló Deadpool mozi Ryan Reynolds bevonásával, aki végre szépíthetne az X-Men kezdetek: Farkas után. Mégis mi a gond?

Hirdetés

A színész a JoBlo-nak nyilatkozva azt mondta a közelmúltban, hogy azért haladnak nagyon lassan a munkálatokkal, mert a stúdió óvatosan bánik a projekttel, alacsony költségvetést határoztak meg, mivel attól félnek, hogy bukta lesz az R-besorolású miatt. Tehát nem kell amiatt aggódnunk, hogy a Deadpool mozi nem fog megvalósulni, csak nagyon lassú a fejlődés, az elmúlt hetekben például pár lépéssel haladtak csak előrébb, de legalább haladtak és Reynolds továbbra is a fedélzeten van, tehát saját bevallása szerint még a mi életünkben a mozikba kerülhet a Deadpool film. Mivel 2016-ban érkezhet Jeff Wadlow fejlesztésében az X-Force film, amelybe Deadpool atyja, Rob Liefeld is besegít, így van rá az esély, hogy a karaktert először ebben a filmben tesztelnék, hogy mennyire állja meg a helyét a híresebb X-Men karakterektől elszakadva és csak ezt követően jelentkezhetne önálló alkotással. Szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.