Hirdetés

Deadpool már a Tinderen is hódít

|

Hirdetés

Biztos sokan ismeritek vagy legalább hallottatok már az egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazásáról, a Tinderről. Nos úgy tűnik, hogy a Marvel képregények nagyszájú antihőse, Deadpool is regisztrálta magát. Egyelőre nem tudjuk, hogy a 20th Century Fox keze munkája van-e a dologban vagy csupán egy rajongó szórakozik, de a film nem mindennapi marketingjét ismerve, csöppet sem lepődnénk meg, ha hivatalos lenne a profil. A Deadpool reklámkampánya már korábban is viccelődött a Valentin nap környéki megjelenéssel és próbálták romantikus filmnek beállítani a véresnek és szókimondónak ígérkező alkotást. A profilon is fel van tüntetve a premier dátum, ráadásul Deadpool annak az oldalnak a linkjét küldözgeti, ahol elő lehet rendelni a jegyeket a filmre, szóval minden jel arra utal, hogy a készítők keze van a dologban. A csábítani vágyó szuperhős egyébként úgy írja le magát, mint "Fél-profi rosszfiú anti-élesztő, chimichanga szakértő és Margaret nővér iskolájának gyakori támogatója." A galériában bővebben is láthatjátok a profilját. [gallery columns="4" ids="78890,78891,78892,78893"]   A Deadpool 2016 február 11-én érkezik a mozikba, Tim Miller rendezésében. Főbb szerepekben Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano, T.J. Miller, Ed Skrein és Brianna Hildebrand.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.