Hirdetés

Nyerj velünk Deadpool figurát és képregényt!

|

A Fantasmania és a Puliwood közös nyereményjátékában egy Deadpool figura talál gazdára (választható), valamint kisorsoljuk a magyar Deadpool képregénysorozat egyik számát is.

Hirdetés

Ha a kedvenc szuperhősöd Deadpool vagy csak imádtad a filmet, esetleg odáig vagy a képregényekért, akkor a mostani felhívásunk pont neked szól, ugyanis partnerünk, a Fantasmania felajánlásából kisorsolunk egy különleges Deadpool figurát. Tarts velünk!

Hirdetés

A Puliwood és a Fantasmania közös nyereményjátékában egy rövid űrlap kitöltésével vehettek részt, és már előre ki is választhatod, hogy a klasszikus piros Deadpool és a szürke X-Force Deadpool közül melyiket viszed haza, ha nyersz. Mindkét figura 10 cm-es és extra mozgatható, így bármilyen rajongói gyűjteményben megállják a helyüket (ők és a többi Deadpool figura itt kapható). Az alábbi űrlapot töltsétek ki a részvételhez (ha nem jelenik meg, itt elérhetitek közvetlenül):

Ez természetesen nem kötelező, de aki kommentben jelzi a játék Facebookos posztja alatt, hogy melyik figurát szeretné, megosztja a képet és kedveli a Fantasmania, valamint a Puliwood oldalát, annak esélye lesz egy bónusz nyereményre is, amely a magyar Deadpool képregény 22. száma a Marvel+ sorozatból (a képregények itt kaphatóak). A helyes válaszokat november 3, csütörtökig várjuk, majd pár nap összesítés után következik a sorsolás és az eredményhirdetés. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.