Hirdetés

A Deadpool rendezője Kitty Pride filmen dolgozik a Foxnál

|

Érdekes fába vágja fejszéjét a Deadpoolt is jegyző Tim Miller.

Hirdetés

A Disneys felvásárlás ellenére a Foxnál egyelőre nem állnak le a különböző X-Men spin-offok fejlesztései. Nemrég megtudtuk, hogy továbbra is dolgoznak az X-Forceon, a Gambiten és természetesen a Deadpoolal kapcsolatos terveiket sem jegelték még. Most az is kiderült, hogy egy újabb mutáns, méghozzá Kitty Pride kaphat szóló filmet.

Hirdetés

A Collider értesülései szerint a 2016-os Deadpool rendezője, Tim Miller dolgozik a projekt megvalósításán. A Shadowcat (Árnymacska) néven is ismert mutáns nem teljesen idegen az X-Men filmek rajongóinak, hiszen a vásznon már többször is életre keltette őt Ellen Page. A most napvilágot látott információk sajnos csak annyiról számolnak be, hogy tervben vagy egy ilyen film, de az nem derült ki, hogy van-e már író a projekt élén vagy, hogy egyáltalán Page fog-e visszatérni a szerepben.

Sőt, ami azt illeti, a már említett felvásárlás miatt könnyen lehet, hogy végül egyáltalán nem fog elkészülni a film, de ha mégis így lenne, akkor Kitty Pride lenne az első olyan női X-Men karakter, akinek saját filmet szentelnek. Tim Miller rendező egyébként még a 2019-re kitűzött Terminátor rebootban illetékes emellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.