Hirdetés

Deadpool rendezőt kapott!

|

A képregények egyik legviccesebb és egyben legkeményebb zsoldosát tisztelhetjük Deadpool személyében akinek mindig van egyik golyójához egy sziporkás reagálása is.

Hirdetés

Az illetékesek kezdetben Robert Rodriguez-t akarták megnyerni a projekt élére, de ő elpártolt a projekt mellől. Majd elkezdtek keresni egy vígjátékokban jártas emberkét, hogy erősítsék Deadpool komikus vénáját, de végül egy effektest, bizonyos Tim Miller-t választottak ki - az ég tudja milyen indíttatásból. Miller részt vett effektjeivel a Johnny Mnemonic-ban, az X-Men 1-2-ben, A majmok bolygójában, a Daredevil-ben és a Scott Pilgrim-ben is. Ennek ellenére elbaltázott választásnak tartom őt, ne egy ekkora projekttel próbáljon már betörni a köztudatba, igazán rábízhatnák más tehetséges rendezőre Deadpool-t. De ha csak egy silány képregényutánzat a cél amiről le lehet húzni pár bankót, akkor elnézést, hogy szóltam...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.