Hirdetés

Deadpool stílusban ezek lesznek a Blu-Ray extrák

|

Hirdetés

Nagyon elrepült az idő, alig telt pár hónap azóta, hogy a Deadpool minden várakozást felülmúlva teljesített, mind anyagi és kritikai szempontból, de máris a nyakunkon a DVD és Blu-Ray kiadásának időpontja, amin szokás szerint lesz néhány érdekesség. Természetesen (akárcsak a bevezető animáció alatt) igazi Deadpoolos stílusban vannak tálalva az extrák:

NEnbrt8ZCjPmqu_1_1
Szokásosan helyet kaptak a bakiparádé és a törölt jelenetek, amiket eddig tűzzel-vassal töröltetett a stúdió mindenféle videómegosztó portálról, szóval még nem sok minden van kinn, de ez természetesen rohamosan meg fog változni, amint kidobják a lemezeket. A "Deadpools Fun Sack" tartalmát még senki nem tudta megfejteni, gondolom meg kell venni, hogy kderüljön pontosan mit jelent. Május 10-én jelenik meg az összes létező formátumban és szinte biztos, hogy nekünk sem kell majd sokat várni rá.
NEnbrt8ZCjPmqu_1_2
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.