Hirdetés

Deadpool trailer – Hamarosan debütál

|

Hirdetés

Az idei Comic-Con egyik legnagyobb slágere a készülő Deadpool film volt, melynek készítői úgy gondolták, épp itt az ideje megmutatni a közönségnek, mire számíthatnak majd. Sajnos csak az ott jelenlévőknek vetítették le az első előzetest, a kiszivárgott kamerás verzió ellenére sem tette még hivatalosan elérhetővé a FOX.  Erre reagált ma a Twitteren a fő antihőst megformáló Ryan Reynolds, melyben leírta:

 „Akármennyire is szerettem volna, hogy a Deadpool előzetese hivatalosan is megjelenjen, a CGI még nincs teljesen kész. De van valamink számotokra, amit 3 hét múlva láthattok.”
Ez a bejegyzés nagy valószínűséggel arra utal, hogy az első előzetest egy héttel a Fantasztikus Négyes film előtt kapjuk meg (remélhetőleg a maga kőkemény R-besorolásával), majd kapunk egy cenzúrált verziót, melyet az F4 film előtt láthatunk, ezzel is több nézőt becsalogatva rá. A film egyébként Tim Miller rendezésében készül, és Reynolds mellett feltűnik még Morena Baccarin (Vanessa Carlysle), T.J. Miller (Weasel), Ed Skrein (Ajax), és Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead). A Deadpool 2016. februárjában indít támadást a mozik pénztárai ellen. Ti mennyire várjátok a filmet?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.