Hirdetés

Deadpool újra lemészárolja az egész Marvel Univerzumot

|

Egyszer már megtette és Deadpool most újra készen áll rá, hogy végezzen az összes Marvel karakterrel.

Hirdetés

Több mini-képregénysorozatot is kapott már Deadpool a Marveltől, amelyekben természetesen hozzá illő őrültségeket művelt. Egyszer ellátogatott az űrbe, harcolt zombik ellen, sőt volt, hogy minden hőst és gonosztevőt megölt, akit a Marvel karakterek adatbázisában talált. Úgy fest, hogy ez az utóbbi történet újfent le fog játszódni, ugyanis Axel Alonso főszerkesztő elég egyértelmű utalást tett rá Twitteren.

Hirdetés

A képregény borítóját és címét felfedő kép mellett Alonso kommentárja is érdekes, amely egyszerűen annyit tesz: Újjáéledés. Vajon ez azt jelenti, hogy a 2012-es képregény folytatódik ott ahol abbamaradt és valamilyen módon újra életre kelnek a karakterek csak azért, hogy Deadpool ismét lemészárolhassa őket?

Persze meglehet, hogy csak egy remakeje lesz az eredetinek az új képregény, ami miatt már most sokan háborognak. Ha megnézzük a Twitter poszt alá írt kommenteket akkor jócskán találunk olyanokat, akik kifejezetten ellenzik a népszerű történet újráját. Kíváncsian várjuk, hogy másodjára is ugyan olyan morbidul szórakoztató lesz-e Deadpool vérontása. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.