Hirdetés

Deadpool Kiképzővel nézhet szembe a folytatásban?

|

A Deadpool sztárja szívesen látná Kiképzőt a folytatásban.

Hirdetés

A Deadpool kimagaslóan jó fogadtatása után a rajongók minden információmorzsán úgy csüngenek, mint Wade Wilson szerelme, Vanessa ajkain. Az eddigi híresztelések rendre arról szólnak, hogy ki játszhatná Kábelt a nagypofájú zsoldos oldalán, arról viszont nem, hogy ki ellenében. Mostanáig.

Hirdetés

E Skrein, aki Francist alakította a filmben nemrég elárulta, hogy szívesen látná Kiképzőt a folytatásban.

A Kiképző rendkívül szórakoztató. Együtt látni őt és Deadpoolt felettébb vicces. Figyelni őket a Daniel Way füzetekben, ahogy ezeket a hihetetlen fogócskákat játsszák. Hasonlóan Wade Wilsonhoz ő is egy zsoldos, csak erkölcsök nélkül. Az egyetlen, ami elválasztja Deadpoolt tőle az erkölcse. Kiképző egyáltalán nem ilyen, ő simán hátba szúr, és hasonlók.

Aki nem tudná Kiképző nem egy mutáns, de már majdhogynem emberfeletti képességei vannak azzal, hogy fotografikus reflexeinek köszönhetően bárkinek a harci stílusát képes azonnal elsajátítani. Emellett nem rest híres szuperhősök fegyvereit, vagy azok másolatát használni, továbbá saját hadsereget szervezett magának.

Valóban érdekes és szórakoztató ellenfél lenne, és hát koponya maszkja van, az meg halál király, nem? A Deapool nálunk jövő héten jelenik meg Blu-Rayen és DVD-n, a folytatás pedig valamikor 2018 elejére várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.