Hirdetés

Deadwood filmben gondolkodik az HBO

|

Hirdetés

Nagy örömhír érkezett a Deadwood rajongói számára, ugyanis az HBO elkezdett beszélni a sorozat filmverziójának lehetőségéről. A 2006-ban elkaszált széria 3 évadot élt meg, és a mai napig az egyik legjobb western sorozatként tartják számon a televíziózás történetében. A széria egyik színésze, Garret Dillahunt írta ki Twitter oldalára, hogy hallott bizonyos pletykákat a széria film formájában történő újraélesztéséről. Erre a csatorna úgy reagált, hogy valóban születendő félben van ez az elképzelés, de korai lenne még bármit is biztosan állítani, ugyanis nagyon kezdeti stádiumban van még ez a terv. Ha van sorozat, amire ráférne ez a procedúra, az valóban a Deadwood lenne, ugyanis a hirtelen megszűnése miatt lezáratlan maradt a történet. Ez részben annak is köszönhető, hogy alkotója, David Milch az utolsó évadnál már kezdte elveszíteni érdeklődését, és így a projektet már nem is kívánta semmilyen formában sem folytatni annak ellenére, hogy egy esetleges film lehetőségét még nyitva hagyta. Így majd 10 év elteltével még az is nagy kérdés még, hogy ehhez vajon meg tudnák-e újra szerezni a régi stábot és színészgárdát, mert Seth Bullock (Timothy Olyphant) és Al Swearengen (Ian McShane) nélkül nincs Deadwood. Ti mit szóltok ehhez a tervhez? Szívesen látnátok a moziban ülve újra a koszos, 19. századi vadnyugati város érdekharcait?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.