Hirdetés

Hidegrázós a Death Note film első trailere

|

Megérkezett a Netflixes Death Note film első rövidke, de hatásos előzetese.

Hirdetés

A Netflix közzétete a saját Death Note adaptációjuk első trailerét. A japán manga alapján készülő film egy középiskolás srácról szól, aki egy természetfölötti füzet birtokába jut, amellyel úgy tud embereket ölni, hogy leírja a nevüket a lapokra. A filmet Adam Wingard rendezte, a forgatókönyvet pedig Charley Parlapanides, Vlas Parlapanides és Jeremy Slater írták.

Hirdetés

Az előzetes túlságosan rövid és pörgős ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le belőle. Annyit mégis sikerült leszűrni egy mondat alapján, hogy Willem Dafoe tökéletes választás volt Ryuk a halálisten szerepére, ugyanis a hangja remekül passzol ehhez a lényhez.

A Death Note 2017. augusztus 25-én érkezik a Netflixre. Főbb szerepekben Lakeith Stanfield, Shea Whigham, Margaret Qualley, Willem Dafoe, Nat Wolff és Masi Oka.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.