Hirdetés

Death Note - Új rendező a Halállista élén

|

Jobb kezekbe nem is kerülhetne a japánban hatalmas sikerrel futott manga és anime, a Death Note, ami bár korábban megélt két egész estés filmet, azok minősége nem épp az eget verdeste.

Hirdetés

Szerencsére itt van Shane Black, a Halálos Fegyver, Az utolsó cserkész, a Ragadozó és az Utánunk a tűzözön írója, valamint a Durr, durr és csók direktora, aki ezúttal nem forgatókönyvet ír, hanem a Halállistát dirigálja szépen alázatosan. A szkriptet Anthony Bagarozzi és Charles Mondry jegyzi, persze Shane nem fogja tudni megállni, hogy át ne nézze mielőtt felhasználja azt. A Death Note sztorijában egy Yagami Light nevű iskolást követhetünk végig azon a pályán, ahol egy halálisten listáját megtalálva elindult a reális gondolkodástól egészen az isten vagyok életérzésig. Ha valaki egy nevet vés a lista lapjára, az a személy azonnal meghal. A rendőrség Light ellen felbéreli L-t, a zseniális nyomozót és megkezdődik kettejük harca... Várós, főleg hogy a manga személyesk kedvenc is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.