Hirdetés

Deathstroke megformálója szerint Ben Affleck Batmanje frissnek hat majd

|

Joe Manganiello csupa jót mondott Ben Affleck szóló Batman filmjéről.

Hirdetés

Amikor Christopher Nolan bejelentette, hogy a Sötét Lovag - Felemelkedés lesz az utolsó Batman filmje, akkor sokan azt hittük, hogy egy jó ideig nem fogjuk újra látni a karaktert a nagyvásznon. Hogyan is lehetne egy olyan elképesztő trilógiát, mint a Sötét Lovag folytatni? Nos, a Warner Bros. gondolt egyet és úgy döntött, hogy ők is elkezdik felépíteni a saját filmes univerzumukat, az pedig már akkor biztos volt, hogy Batman lesz az egyik alappillére a világuknak.

Hirdetés

Idén végre megismerhettük az új Batman-t, akit Ben Affleck keltett életre, és szerencsére egy percig sem éreztük úgy, hogy Christian Bale Sötét Lovagját majmolják. Zack Snyder rendező egy idősebb és viharvertebb igazságosztót álmodott meg a DC Bővített Univerzum számára, amivel a rajongók többsége látszólag meg is van elégedve. A karaktert újra láthatjuk a jövőre érkező Igazság Ligájában, de talán még ennél is jobban várjuk a következő önálló filmjét, aminek forgatókönyvéért és rendezéséért Ben Affleck felel. A filmben egy olyan gazfickóval kell szembenéznie Batman-nek, akinek a filmes bemutatkozására már régóta várunk. A szóban forgó karakter nem más, mint Deathstroke, akit Joe Manganiello fog életre kelteni. A színész most egy interjúban beszélt Affleck egyedi megközelítéséről:

"Amikor találkoztam Ben-nel leültünk és beszélgettünk, tudjátok, a szerepről és a filmről. Nagyon újszerűen közelíti meg és azt hiszem meg fogja vele lepni a nézőket. Olyan utat választott arra, hogy bemutassa kicsoda is valójában Batman, amilyet más még nem igazán. Szerintem frissen fog hatni, de ugyanakkor ismerős is lesz. Olyan irányba viszi el a franchiset, aminek szerintem nagyon sokan örülni fognak. Sötét lesz, akciódús és agyafúrt, minden benne lesz, amit az emberek szeretnek Batman-ben."

Egy dolog biztos. Affleck egy kiváló rendező, aki többször is bizonyította rátermettségét, olyan filmekkel, mint a Hideg nyomon, a Tolvajok városa és az Oscar-díjas Argo-akció. Ezt tovább fokozva, Manganiello kifejezte, hogy milyen kaliberű tehetség is Affleck:

"Ben egy nagyszerű rendező. A legutóbbi film, amit ez az ember rendezett elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat. Az írásért is kapott már Oscar-t. Minden feltétel adott egy nagyon-nagyon-nagyon jó filmhez. Nem csupán egy szuperhős mozihoz, hanem egy igazán nagyszerű filmhez."

A Batman film forgatása vélhetően valamikor jövőre kezdődik el (talán nyáron), addig pedig bizonyára rengeteg érdekesség derül még ki Ben Affleck alkotásával kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.