Hirdetés

Decemberben érkezik Peter Jackson világháborús dokumentumfilmje

|

Az I. világháború filmszalagra rögzített pillanatai feljavítva, színesben elevenednek meg.

Hirdetés

A Variety számolt be róla, hogy a They Shall Not Grow Old, Peter Jackson világháborús dokumentumfilmje limitált ideig mozikban is bemutatásra kerül a Fathom Events és a Warner Bros. Pictures jóvoltából. A filmet december 17. és 27. között tekintheti meg a nagyérdemű.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy Jackson éppen ezt a projektet kezdte el hajszolni, hiszen az I. Világháború iránt korábban is nagy érdeklődést mutatott. Új-Zélandon múzeumi kiállítást nyitott a témában, valamint 2008-ban a Crossing the Line című rövidfilmmel is adózott már a korszak előtt. Ez az új dokumentumfilm egy példátlan szemszögből mutatja majd be az I. világháborút. Toby Emmerich, a Warner Bros. elnöke így nyilatkozott a filmről:

A dokumentumfilm megnézése egy megindító és érzelmekkel dús élmény volt. Emlékeztetni fogja a nézőket ezeknek a katonáknak a bátorságára és áldozatára, és mindarra, amit a szabadságért megtettek. Peter egy erőteljes és magával ragadó filmet alkotott, ami meg fogja érinteni az embereket. Büszkék vagyunk arra, hogy társulhatunk vele és az egész világgal megoszthatjuk ezt az élményt.

A hazai mozis premier valószínűleg nem fog megvalósulni, de nagyon várjuk, hogy lemezes vagy digitális kiadásban rátehessük a mancsunkat a filmre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.