Hirdetés

Ezért nem ölti magára jelmezét Matt Murdock a Defenders elején

|

Charlie Cox megmagyarázza, hogy Fenegyerek miért nincs jelen New York hőseként a Defenders sorozat elején.

Hirdetés

Jessica Jones, Luke Cage és Vasököl karaktereivel szemben Fenegyerek már két teljes évadot is megélt a Netflixen, mielőtt a Marvel négy utcai hőse egyesítené az erejét a heteken belül debütáló Defenders szériában. A félelem nélküli ember legutóbbi kalandja keserű véget ért, a CinemaBlend-nek adott interjújában Charlie Cox pedig arról osztott meg néhány részletet, hogy miért hanyagolja szuperhős alteregóját Matt Murdock, amikor először látjuk őt a Defenders-ben.

Hirdetés

"A Daredevil második évadának végén semmi sem sikerült. Matt elbukott, a következmények pedig lesújtóak voltak. Nagyjából hat hónap telt el azóta, mialatt mindent újraértékelt. Mindent, amiben hisz és amit csinál. Úgy döntött, hogy szögre akasztja a jelmezét, és minden energiáját az ügyvédi munkájára összpontosítja. És nem hiszem, hogy valaha érdekelt lenne abban, hogy ismét Fenegyerek legyen."

Mint tudjuk, végül kénytelen lesz ismét magára húzni a szarvakat, amikor a Kéz nevű szervezet teljes erejével próbálja elfoglalni New Yorkot Sigourney Weaver rejtélyes karakterének vezetésével. 

Főbb szerepekben Charlie Cox (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage), Finn Jones (Iron Fist), Rosario Dawson (Claire Temple), Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page), Eka Darville (Malcolm), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Scott Glenn (Stick), Jessica Henwick (Colleen Wing), Elodie Yung (Elektra), Rachael Taylor (Trish Walker) és Simone Missick (Misty Knight).

A sorozat teljes évada 2017. augusztus 18-án lesz elérhető a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.