Hirdetés

Del Toro és a démoni szuperhősök? (Update)

|

A legkülönbözőbb szuperhősök egy csoportba való tömörüléséből, mint amilyen a Bosszúállók, vagy az Igazság Ligája, most Guillermo Del Toro is ki kívánja venni a részét.

Hirdetés

A legújabb pletykák szerint, a Heaven Sent (avagy szabad fordításban Mennyei Különítmény) elnevezésű sztoriban Del Toro a DC néhány kevésbé ismert, varázserővel ellátott karakterét toborozná össze egy filmbe. Tagja lenne az Allen Moore által megalkotott, többszörösen díjnyertes Mocsári Lény (Swamp Thing), amely amellett, hogy anno előkészítette a sötétebb Vertigo képregényfüzeteknek a terepet, ebből nőtte ki magát a 2005-ben már a mozivásznakon is bemutatkozó John Constantine figurája is. A rendkívüli csapatot erősítené még Deadman (egykori nevén Boston Brand), a meggyilkolt artista, akinek szelleme visszajár az élők közé, és embereket száll meg, hogy segítsen a bajbajutottakon, valamint megtalálja gyilkosát. A legtragikusabb figura mindenféleképpen Etrigan, a Démon, az örök életre kárhoztatott ember, aki démoni külsőt (és természetesen emberfeletti erőt) is képes ölteni. Utóbbi karaktere ráadásul felbukkant az Igazság Ligája egy némely kalandja során is, talán nem véletlenül került szóba, hogy filmet készítenének belőle. Ki látna szívesen egy ilyen horrorisztikus, ne adj Isten véres filmet a mozikban, ami mint tudjuk nem áll messze Del Toro-tól?

Update: Del Toro azt nyilatkozta twitteren keresztül, hogy semmiképpen sem vesz részt Az Igazság Ligájához kapcsolódó bármilyen munkálatokban, de a Heaven Sent filmet attól még szívesen megrendezné, de erről jelen pillanatban szó sincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.