Hirdetés

Del Toro mégis démoni szuperhősöknek dirigálhat

|

Guillermo Del Toro hajlamos egy raklapnyi projektet betervezni, hogy aztán háromnegyede ne valósuljon meg... a rajongók inkább egy Pokolfajzat 3-nak örülnének már, de arra még várni kell.

Hirdetés

A rendező egyszer már cáfolta, hogy bárminemű köze lenne a Justice League Dark, avagy Heaven Sent tervezetéhez, amely a DC néhány kevésbé ismert, ám jóval 18-as karikán felüli karakterét toborozná egy filmbe. Az előzetes információk alapján a csapatban helyet kapna Swamp Thing, John Constantine, Deadman, valamint Zatanna, Madame Xanadu, Spectre, Mindwarp, Enchantress, de akár Demon Etrigan is. Del Toro akkor azt nyilatkozta Twitteren keresztül, hogy a Heaven Sent tervezetet szívesen megrendezné, de erről szó sincs jelen pillanatban. Nos, a pillanat eljött és a legújabb hírek alapján maga Del Toro járul a DC és a Warner fejesei elé, hogy megossza velük elképzelését a filmről és ha összejön neki a dolog, elfoglalja a rendezői széket. Del Toro saját bevallása alapján Demon Etrigan, Swamp Thing és Deadman történeteket olvasva nőtt fel, így remekül áttudná adni mindegyik háttérsztoriját a filmvásznon. A rendező közleményében kifejtette, hogy már a megfelelő írókat is megtalálta a szkripthez, de addig nem hajlandó semmit elárulni, amíg nem biztos a projekt jövője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.