Hirdetés

Del Toro robotjai lenyomták a Sötét Lovagot Kínában

|

A Tűzgyűrű most hétvégén nyitott Kínában 45.2 millió dollárral. Ezzel a Warner Bros. legjobb nyitó hétvégéjét produkálva a keleti országban.

Hirdetés

A jelentések szerint ezzel a film lenyomta a tavalyi A sötét lovag: Felemelkedés 32 milliós nyitását Kínában. A Jaegerek már 200.3 millió dollárt zsebeltek be világszerte, de helyzetükön nem segít, hogy hazai fronton eddig csupán 93 millió dollárt gyűjtöttek össze négy hét alatt. A Tűzgyűrű 200 millió dollárból készült, amit éppen, hogy átléptek, de ehhez még hozzá jön a reklámokra elköltött pénz, úgyhogy nincs egyszerű helyzetben az alkotás. Spanyolországban, Brazíliában és Japánban még csak ezen a héten fog bemutatkozni Guillermo Del Toro filmje, szóval a rajongók még reménykedhetnek, hogy képes lesz fenntebb tornásznia magát és megalapozni a folytatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.