Hirdetés

Delfines kaland 2 - Visszatérő szereplők

|

Az Alcon Entertainment bejelentette, hogy a Delfines kaland folytatásának előkészületei az utolsó fázisaiban járnak. Tudjátok, az a 2011-es delfines film Morgan Freemannel.

Hirdetés

Az első rész egy igaz történeten alapult ami a palackorrú delfinről, Winterről szólt. A delfint 2005-ben mentették meg Florida partjainál, és adtak neki egy mű farkat sérülése miatt. Sajnos a Delfines kaland 2 alcíme nem az, hogy "Winter Bosszúja", és továbbra is egy igaz történeten fog alapulni Winter életéről és egy bébi delfinről. Az új delfin neve Hope, és saját magát fogja alakítani a vásznon (Oscar gyanús). Természetesen nem szeretném leírni a filmet, ez egy tipikus családi film, amit Morgan Freeman szereplése talán képes lesz feldobni. A rendezői munkálatokat továbbra is Charles Martin Smith végzi, és vélhetőleg Morgan Freeman mellett visszatér Harry Connick Jr.Ashley Judd és Kris Kristofferson is. A premier dátuma 2014 szeptember 19.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.