Hirdetés

Demolition előzetes - Jake Gyllenhaal újraépíti az életét

|

Hirdetés

A Fox Searchlight kiadta a Mielőtt meghaltam és a Vadon rendezője, Jean-Marc Vallée legújabb drámája, a Demolition első előzetesét. A főszereplő egy sikeres befektető bankár, akit a zseniális Jake Gyllenhaal alakít. Miután feleségét egy tragikus autóbalesetben elvesztette, teljes életét és környezetét elkezdi újraértékelni. Egy elromlott kórházi automata ügyében levelekkel kezdi bombázni az azt kiállító társaságot, de közben saját életével kapcsolatban is vallomásokat tesz. Az ügyfélszolgálat egyik tagja, Naomi Watts felfigyel a levelekre és nem mindennapi kapcsolatot alakít ki az idegennel. Egyelőre nehéz kibogozni, hogy mi is lenne a film fő irányelve. A feleség halála utáni élet újraértékelést egy párszor már ellőtték ilyen-olyan módon, de Gyllenhaal mostanában mindig érdekes szerepeket vállalt, szóval kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből. Mi több, a Vadon a tavalyi év egyik legjobb drámája volt, Valleé neve pedig bizalomra ad okot. Az előzetest itt lejjebb megnézhetitek, a filmben egyébként feltűnik még Chris Cooper és Judah Lewis is. A Demolition premiere a hét vége felé esedékes a Nemzetközi Torontói Filmfesztiválon, a mozikba pedig 2016. áprilisában érkezik majd. https://youtu.be/eTJ1qS7KOm4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.