Hirdetés

Demolition - Újabb előzetesen Jake Gyllenhaal drámája

|

Hirdetés

A Fox Searchlight egy újabb előzetest adott ki Jean-Marc Vallée (Mielőtt meghaltam) legújabb filmjéhez. A Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Demolition középpontjában egy sikeres befektetési bankár, David Mithcell (Gyllenhaal) áll, akinek teljesen felfordul az élete, miután tragikus hirtelenséggel elveszti feleségét. Mitchell szerelme halála után elkezdi újraértékelni élete nagy döntéseit és barátságot köt egy ügyfélszolgálati alkalmazottal (Naomi Watts) és tinédzser fiával (Judah Lewis). A filmről korábban már közzétettünk egy előzetest, ugyanis a tavalyi Nemzetközi Torontói Filmfesztiválon már vetítésre került, de az áprilisi mozipremier közeledtével egy újabb, kifejezetten a mozinézőknek szánt előzetest készítettek, amelyet lejjeb görgetve meg is tekinthettek egy hivatalos plakát kíséretében. https://youtu.be/3UnSXelOJo0

DEMO_1SHEET_27x40_MECH_FINAL2_ONLINE.indd
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.