Hirdetés

Demon in the Dark - Újabb zseniális Batman rajongói film készült

|

Hirdetés

Legutóbb megmutattuk nektek a Ripper című rajongói filmet, amelyben egy Batman vs. Hasfelmetsző Jack felállást kaptunk. A legújabb alacsony költségvetésből, mégis teljes szívvel és odaadással készített műben, a Demon in the Dark-ban pedig ismét a Sötét lovagé a főszerep, csakhogy a DC univerzumának több karaktere is felbukkan ebben a hangulatos, jól megkomponált fan filmben. Letia Clouston testvére, Matt Clouston forgatókönyve alapján rendezte meg a Demon in the Dark-ot, amelyben ugyan érződik a szereplőkön, hogy amatőrök, viszont az atmoszféra és az ötletes megoldások kárpótolnak a hiányosságokért. A történet emlékeztet a Suicide Squad sztorijára, miszerint hat bűnöző öngyilkos küldetésre indul, el kell juttatniuk egy titokzatos csomagot a megfelelő helyre, azonban útjuk során a sötétségben megbúvó árny, a hírhedt Batman sorra levadássza őket. A Batman: Demon in the Dark kisfilmben van néhány easter egg is, illetve a stáblista után se kapcsoljatok el. Nézzétek meg velünk a projektet:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.