Hirdetés

Demóna - Trailer

|

Angelina Jolie Demónája kapott egy előzetest ami új jelenetekkel próbálja bemutatni, milyen is lesz a Csipkerózsikát elvarázsoló boszorka története.

Hirdetés

Egy gyönyörű, tiszta szívű fiatal hölgy, Demóna (Jolie) idillbe illő életét éli egy erdei királyságban, míg egy nap ellenséges támadás éri a békés birodalmat és borítja fel a rendet. Demóna a királyság legfőbb védelmezőjévé válik, ám végül könyörtelen árulás áldozata lesz aminek folytán tiszta szíve kövé változik. Bosszútól hajtva, Demóna csatába indul a támadó király örököse ellen, melynek végén átkot szór annak újszülött csecsemőjére, Aurorára. Ahogy a gyermek növekszik, Demóna rájön, hogy Aurora lehet a kulcsa a birodalom békéjének és az ő boldogságának is egyaránt.
A filmet Robert Stromberg rendezi, főbb szerepekben még Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley és Juno Temple. A Demóna május 30-án kerül a mozikba. Előzetes a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.