Hirdetés

Démonok között 2 - Ijesztően hangulatos az első előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

Végre megérkezett a nagysikerű Démonok között folytatásának első előzetes, mely rögtön új címet is kapott, ami így hangzik: The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist (avagy magyarra lefordítva: Démonok között: Az enfieldi kísértet). A rendezést ismét James Wan vállalta el (akinek még olyan filmeket köszönhetünk, mint a Fűrész, az Insidious, vagy a Halálos Iramban 7) míg főszerepben visszatér az előző részben megismert nyomozóházaspár, Ed (Patrick Wilson) és Lorraine Warren (Vera Farmiga), akik a folytatásban Enfield-ben, Észak-Londonban próbálnak meg segíteni egy néggyermekes anyának egy kísértet sújtotta házban. A premier 2016. június 10-én esedékes. Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=o-t7BuZXdow&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=KyA9AtUOqRM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.