Hirdetés

Den of Thieves - újabb akciófilm készül Gerard Butlerrel

|

Hatalmas pénzeket tervez lenyúlni 50 Cent és Gerard Butler a most készülő Den of Thieves című filmjükben. Lennénk a helyükben.

Hirdetés

A Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma írója, Christian Gudegast újra együtt dolgozik Gerard Butlerrel, bár ez esetben egy sokkal földhözragadtabb történetet visznek mozivászonra és Gudegastnak ez lesz az első filmje rendezőként. 

Hirdetés

A Den of Thieves egy tipikus bankrablós filmnek ígérkezik: az Amerikai Egyesült Államok központi bankja évente 120 millió dollárt von ki a forgalomból, ezt a pénzt akarja megszerezni egy elit bankrablócsapat, mielőtt megsemmisítenék azt.

A Den of Thievesben Gerard Butler mellett felbukkan még 50 Cent, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr., Evan Jones, Cooper Anderson, Kaiwai Lyman-Mersereau, Jermaine Rivers és Mo McRae is. A rendező szerint ez a csapat tökéletes beleillik abba a világba, ahol a rossz és a jó fogalma gyakorta összemosódnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.