Hirdetés

Benicio Del Toro-t próbálják levadászni a The Predator főszerepére

|

Az új Predator film kiszemelte főszereplőjét.

Hirdetés

Erre biztosan nem számítottatok. Miután Farkasemberré vált, majd szembenézett a Galaxis Őrzőivel a Gyűjtő szerepében, és még a Star Wars VIII-ban is szerepet kapott, Benicio Del Toro-t most Shane Black nézte ki a legújabb Predator filmhez.

Hirdetés

Az információ a Deadline-tól származik, akik szerint nem csak, hogy kinézték, de már tárgyalnak is a színésszel a következő ragadozós film főszerepéről. A karakteréről nem tudunk sokat, de a hírek szerint egy csapatot fog majd vezetni, ami ha kicsit is hasonlít majd ez eredeti filmekben látottakhoz, akkor Del Toro hasznát veszi majd a Sicario-ban gyűjtött tapasztalatának.

A rendezői pozíciót betöltő Black már régóta beszélt a projektről, aminek a premier dátumát a FOX végül ki is tűzte 2018. február 9-re. A filmkészítő korábban elmondta, hogy a The Predator a jelen korban foglal helyet, ráadásul Arnold Schwarzenegger visszatérését sem zárta ki, valamilyen formában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.