Hirdetés

Denis Villeneuve már a Dűne folytatását írja

|

Optimista és lelkes.

Hirdetés

Még nem kapott zöld utat a Dűne folytatása, ám Denis Villeneuve kellően lelkes és optimista ahhoz, hogy már javában ügyködjön a második rész forgatókönyvén. Motiváló lehet persze az is, hogy a Warner stúdió is teljes mértékben támogatja a dolgot, mert úgy tűnik, velük együtt mindenki száz százalékig meg van elégedve a kész termékkel - a rendező elmondása alapján. 

Hirdetés

Az, hogy régóta tologatják a premier dátumát, azt hiszem esetünkben enyhe kifejezésnek tűnik, hiszen normális esetben már a blu-rayt raknánk fel a polcra, hiszen decemberben került volna eredeti elképzelések szerint a nagyvásznakra. Hogy végül ez mégsem történt meg, az természetesen a koronavírusnak köszönhető, így azóta több verzió is volt arra, hogy mikor láthatjuk majd. Jelen állás szerint október 22-én (a mozibemutatóval egyidejűleg pedig az HBO Max-ra is felkerül), úgyhogy majd' egy évet csúszott a film. Villeneuve vélhetően már túl van az elkeseredésen, hiszen a GamesRadar információi szerint már javában írja a folytatás szkriptjét, amely a hírek szerint a Zendaya által megformált Chanira fog koncentrálni. A rendező a következőket nyilatkozta a munkáról:

Írom a második részt és azt érzem, hogy újra nyolcéves vagyok. Ez elég szokatlan számomra. Ez az első olyan alkalom, hogy nézem a filmemet és van bennem egy mélységes hála, öröm és hogy azt mondom: "Köszönöm élet, hogy mindezt a vászonra vihettem.". Hogy mások hogy fognak reagálni, azt nem tudom. De én? A 14 éves énem? Köszöni szépen.

Ez mindenképpen biztató, hiszen Villeneuve eddig sem végzett kontármunkát (akár csak ha a Sicarióra, vagy a csodálatos Érkezésre gondolunk), így pedig, hogy még ő is ilyen lelkes és elégedett, még jobb érzésekkel fogunk bemenni a moziba megnézni a végeredményt. A film elvileg az első könyvet fogja feldolgozni és azt fogja két részre bontani, így objektíve nézve nagy kár lenne, ha nem lenne jövedelmező és nem készülne el a folytatás. Reménykedünk tehát abban, hogy a nézők kellőképpen ki vannak éhezve egy igazi, gigantikus és ütős mozis élményre, és minél többen jegyet váltanak majd a filmre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.