Hirdetés

Derült égből fasírt 2 - Képek a folytatásból

|

13 új fotó látott napvilágot a Derült égből fasírt című animációs film második részéből, amelyen megfigyelhetjük a kajákból álló fauna megelevenedését - igazi vizuális csemege ez a szemnek.

Hirdetés

A folytatás ismét meglepően őrült és különc lesz, de talán éppen ezért fogjuk annyira élvezni, amelynek esélye maximálisan megvan, hiszen az előző film írói, John Francis Daley és Jonathan Goldstein körmölték a szkriptjét. A rendezői székbe Cody Cameron (Nagyon vadon 3, Shrek) és Kris Pearn (Nagyon vadon 2, Vigyázz, kész, szörf!) csücsült, az őrült sztori pedig a következőképpen alakul: "Miután az eredeti filmben Flint masinája étellé változtatta a vizet és hatalmas palacsinták, pizzák, valamint húsgombócok bombázták a várost, a Live Corp kapta a megbízatást, hogy tisztítsa meg a szigetet. A folytatásban a gép még mindig működik és élő uborkákat termel, valamint egy sétáló, halandzsázó Barry nevű epret, hogy olyan lényekről már ne is beszéljünk, mint az óriás sültkrumpi-lábú, sonkás sajtpók, amely úgy uralkodik az elhagyatott városon, mint egy hatalmas koleszterinszint-gyilkos tarantula." Az animációs film 2014. február hetedikén jelenhet meg, a 13 új kép pedig a folytatásban kapott helyet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.