Hirdetés

Derült égből fasírt 2 - Rendezőket kapott a projekt

|

A Variety megtudta, hogy a remek sikereket elérő Derült égből fasírt nevű animációs film folytatódik, a rendezői székekben terpeszkedő két úriember kiléte sem ismeretlen tovább.

Hirdetés

A derült égből dolgok sosem érnek happy endet, gondoljunk csak az időjárásra meg Polly-ra, de a Sony által 2009-ben kiadott Derült égből fasírt című mese 100 milliós büdzséből majd 250-et produkált, így a stúdió egyértelműen berendelte a második részt. Ezidáig nem is hallottunk a projekt felől, ám most bejelentették, hogy nem egy, hanem rögtön kettő rendező is dolgozik majd a folytatáson: Cody Cameron és Kris Pearn már az első fejezen is tevékenykedtek, most pedig teljes körben bizonyíthatnak. A sztori, vagy más infó nem derült ki a hírből, de annyi bizonyos, hogy továbbra is az első rész főszereplője, Flint Lockwood lesz a középpontban, így bizonyára Bill Hader is visszatér szinkronhangjaként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.