Hirdetés

Descender - Forgatókönyvírót kapott a készülő új sci-fi

|

Hirdetés

A Sony megtalálta a megfelelő forgatókönyvírót a Jeff Lemire és Dustin Nguyen által megalkotott Descender címet viselő képregény nagyvászonra adaptálásának fedélzetre, aki nem más, mint Jesse Wigutow. Wigutow nem először dolgozik egy képregény adaptáción: dolgozott egy korábban tervezett "A holló" remake-en és a "Tron: Örökség" folytatásán is, de egyik sem készült el. A Descender 2015 márciusában jelent meg, de a megfilmesítését már közel egy hónappal előtte elkezdte tervezni a Sony, aki megnyerte a jogokért folytatott versenyt a stúdiók között. A történet főszereplője TIM-21, egy élethű mesterséges fiú, akinek a gépi DNS-e lehet a kulcs a robotok eredetéhez, akik egész bolygókat tizedeltek meg. Így ő lett a legkeresettebb robot az egész univerzumban.

descender-cover-04996
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.