Hirdetés

Desierto - Traileren Alfonso Cuarón fiának első rendezése

|

Hirdetés

Ahogy azt a címben is olvashattátok, Alfonso Cuarón fiacskája, Jonás Cuarón is rendezésre adta a fejét, de egyáltalán nem állt távol tőle eddig sem a filmek világa, hiszen besegített édesapjának a Gravitáció forgatókönyvébe is. Első szélesebb közönségnek szánt műve, a Desierto egy pattanásig feszült thriller lesz és az első trailer alapján nem is ígérkezik rossznak! A történetben néhány ember (például Gael García Bernal) próbál meg átjutni Mexikóból a határon a lehetőségek hazájába egy szebb jövő reményében, csakhogy arra nem számítottak, hogy a határőrség mellett egy önjelölt igazságosztó (Jeffrey Dean Morgan) is rájuk vadászik. https://www.youtube.com/watch?v=OIdPSVKZsD4 A Desierto 2016. március 4-én jelenik meg külföldön Alfonso Cuarón produceri felügyeletével, az STX Entertainment forgalmazásában és reméljük, hogy hozzánk is elér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.