Hirdetés

Megérkezett a Detektív Pikachu első magyar nyelvű előzetese

|

Már magyarul is hallgathatjuk Pikachut.

Hirdetés

Hétfőn tette közzé a Warner Bros. a Pikachu, a detektív első hivatalos előzetesét, ami finoman szólva is megosztotta az embereket. Az biztos, hogy a Rob Letterman (Libabőr) rendezésében készülő élőszereplős Pokémon-film egészen egyedi módon közelíti meg a forrásanyagot, ráadásul Pikachu hangjaként a stúdiónak Ryan Reynoldsot sikerült megszereznie. A minap debütált szinkronos kedvcsinálóban szintén ismerős hang köszön vissza Nagy Ervin személyében, aki mindkét Deadpool-filmben megszólaltatta a címszereplőt. 

Hirdetés

Történetét tekintve a mozifilm Ryme City-ben játszódik, egy olyan városban, ahol az emberek és a pokémonok gyakorlatilag egymás mellett élnek. A Jurassic World: Bukott birodalomból ismerős Justice Smith karaktere, Tim a rejtélyesen eltűnt édesapját keresi, küldetésében pedig apja egykori partnere, a legendás detektív Pikachu bizonyul legnagyobb segítségére. 

Reynolds és Smith mellett többek között Kathryn Newton (Szűzőrség), valamint Ken Watanabe (Az utolsó szamuráj) is a szereplőgárdát erősíti. A Pokémon - Pikachu, a detektív május 10-én kerül az amerikai mozik műsorára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.